Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ''ΑΝΑΒΟΛΉ ΑΓΩΝΑ''

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ»
Συκιές Θεσσαλονίκης, οδός Αν. Παπανδρέου 136, Τ.Κ., 566 26,
Τηλ. – fax: 2310 - 642830, email: xiliadentra@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2ος Λαϊκός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας «ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ»

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου, ύστερα από σκέψη και αφού έλαβαν υπ’ όψη ότι την 29η Αυγούστου 2010 έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν δύο ποδηλατικοί αγώνες στη Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα ο 3ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου «Γύρος Βιστωνίδος» και ο Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, αποφάσισαν την αναβολή του 2ου Λαϊκού Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας «ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ», η διεξαγωγή του οποίου είχε αρχικά προγραμματιστεί για την 29η Αυγούστου 2010, για την 17η Οκτωβρίου 2010, ημέρα Κυριακή.
Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι επιθυμία του Σωματείου μας ήταν ανέκαθεν η συνεργασία μεταξύ των ποδηλατικών συλλόγων ανά την Ελλάδα, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός όλων, δηλαδή η προώθηση του αθλήματος και της ποδηλασίας γενικότερα. Ελπίζουμε και θα επιδιώξουμε στο μέλλον να βρεθεί τρόπος και δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των σωματείων, ώστε να αποφευχθούν, όσο είναι δυνατό, παρόμοια προβλήματα.
Η επίσημη προκήρυξη του αγώνα για τη νέα ημερομηνία θα δημοσιευτεί άμεσα. Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και προτάσεις σας σχετικά με την εκδήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση και στο 1000dendra.blogspot.com.
Θεσσαλονίκη, 18.08.2010
Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ»

2 σχόλια:

  1. Ισχυει τελικα η 17 Σεπ για αυτον τον αγωνα ή τον 'εφαγαν'τα Αλεξ'ανδρεια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sorry 17 Οκτωβριου εννουσα στο παραπανω σχόλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή