Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας “ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ”


«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ»
Συκιές Θεσσαλονίκης, οδός Αν. Παπανδρέου 136, Τ.Κ., 566 26,
Τηλ. – fax: 2310 - 642830, e mail: xiliadentra@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 διεξήχθη με επιτυχία ο 3ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας “ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ” στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης Σέιχ Σου, που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ.
Παρά τις αρχικά άσχημες καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχή την προηγούμενη ημέρα, που σίγουρα αποθάρρυνε πολλούς αθλητές, στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 135 ποδηλάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι αντεπεξήλθαν με απόλυτη επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις μιας διαδρομής που περιλάμβανε ιδιαίτερης τεχνικής δυσκολίας μονοπάτια, ενώ παράλληλα απόλαυσαν την καταπληκτική πανοραμική θέα της πόλης της Θεσσαλονίκης και του Θερμαϊκού κόλπου.
Ο νικητής του αγώνα τις δύο προηγούμενες χρονιές και αθλητής της Εθνικής Ομάδας Δημήτριος Αντωνιάδης (Action Bike Club) υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο του και επικράτησε με άνεση του ανταγωνισμού με χρόνο 1:37:57, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις και την αδιαμφισβήτητη φόρμα του. Τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και την πρωτιά στην κατηγορία εφήβων κατέκτησε με πολύ καλή επίδοση ο αθλητής του Β.Α.Ο. Αλέξανδρος Βροχίδης με χρόνο 1:44:51, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Θεόδωρος Παραστατίδης (podilato.eu) με χρόνο 1:47:54, κερδίζοντας στο νήμα τον αθλητή των Χιλίων Δέντρων Δημήτριο Παπανίκο από τα Γρεβενά (1:47:58), ο οποίος κατετάγη 4ος. Την πρώτη εξάδα της γενικής κατάταξης συμπλήρωσαν οι αθλητές Ανδρέας Λουϊτζίδης του Β.Α.Ο. (1:51:47) και Ιωάννης Διττόπουλος του Π.Α.Ο.Κ. (1:52:22), ο οποίος πρώτευσε και στην κατηγορία 50+.
Στις υπόλοιπες κατηγορίες την πρωτιά πήραν αθλητές των Χιλίων Δέντρων και συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Παπαϊωάννου στην κατηγορία 30 - 39 και με χρόνο 1:52:37 (7ος Γενικής) και ο Κλήμης Λιάρος στην κατηγορία 40 - 49 με χρόνο 1:58:04 (11ος Γενικής). H Μαρία Τσιμπούκα, επίσης των Χιλίων Δέντρων, ήταν η μοναδική γυναίκα που έλαβε μέρος στον αγώνα και εκτός από την νίκη στην κατηγορία, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, τερματίζοντας στην 83η θέση της γενικής κατάταξης.
Θέλουμε πρωτίστως να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους για τη συμμετοχή τους στον αγώνα, αλλά και τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους, οι οποίες θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη βελτίωση της διοργάνωσης από όλες τις απόψεις.
Επίσης είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν τους ανθρώπους του σωματείου στην προσπάθειά τους για τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου αγώνα. Αναλυτικότερα ευχαριστούμε θερμότατα τους παρακάτω:
Την Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. για τα υλικά που προσέφερε και ιδιαίτερα τη Φωτεινή Κατριβάνου για τη γραμματειακή υποστήριξη, τον αλυτάρχη του αγώνα Στέλιο Δημητρίου και τους κριτές της Ένωσης, χωρίς την βοήθεια και την εμπειρία των οποίων η διεξαγωγή του αγώνα θα ήταν αδύνατη.
Το σώμα των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία του και την ετοιμότητά του.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα «ΠΟΔΗΛΑΤΟΡΑΜΑ», μόνιμο χορηγό του αγώνα, για τα δώρα που προσέφερε και κυρίως για την αμέριστη συμπαράστασή του στη διοργάνωση του αγώνα.
Ελπίζουμε στη συμμετοχή και τη βοήθεια όλων για την επανάληψη του αγώνα και το 2012, με την ευχή να αναδείξουμε το δάσος του Σέιχ Σου ως χώρο άθλησης και αναψυχής και να λειτουργήσει η διοργάνωση αυτή ως μοχλός για την ανατροπή των σχεδίων, που απειλούν το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης.
Για παρατηρήσεις και προτάσεις σας σχετικά με τη διοργάνωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση xiliadentra@gmail.com και στο 1000dendra.blogspot.com.

Θεσσαλονίκη, 17η Οκτωβρίου 2011

Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου