Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ''ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ''

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ''ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ''

Ο αθλητικός σύλλογος «1000 Δέντρα», το Ποδηλατόραμα Bike Store κι ο Δήμος Λαγκαδά διοργανώνουν Οpen ποδηλατικό αγώνα στις 9 Ιουνίου 2013.


ΑΡΘΡΟ 1:

Την Κυριακή 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 80 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11:00.

Διαδρομή: Εκκίνηση από πλατεία Λαγκαδά – Καβαλάρι – Αγ. Βασίλειος – Βασιλούδι Λαγκαδίκια – Σχολάρι – Ευαγγελισμός – Ανάληψη – Δρακόντιο – Κολχικό – Λοφίσκος – Πέντε Βρύσες – Λαγκαδάς – Τερματισμός Λουτρά Λαγκαδά.

Στις 10:00 η ώρα θα πραγματοποιηθεί επίσης παιδικός αγώνας 3 χλμ και βραβεύσεις.

Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοιχτή από τις 9:30 μέχρι και τις 10:30.

Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα δίνονται σε κάθε αθλητή τα διακριτικά νούμερα, φακελάκι ισοτονικού ποτού και ενεργειακό gel από την εταιρεία Nutrixxion. Μετά τον τερματισμό του αγώνα, θα προσφερθεί γεύμα στους αθλητές από το Δήμο Λαγκαδά καθώς και δωρεάν λουτρό στα Λουτρά για όποιους το επιθυμούν.

ΑΡΘΡΟ 2:
Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες και με τους κανόνες της Ε.Ο.Π. Για ότι άλλο δεν προβλέπεται θα αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

ΑΡΘΡΟ 3:
Δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση, άνδρες και γυναίκες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εμπειρία στο άθλημα της ποδηλασίας δρόμου και να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών που αφορά την προστασίας της ασφάλειας των αθλητών.
Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.. Οι δε ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για αυτούς και επίσης θα πρέπει να έχουν υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής από τον κηδεμόνα τους.

ΑΡΘΡΟ 4:
Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

ΑΡΘΡΟ 5:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

• Εφήβων (αγόρια και κορίτσια), μέχρι 18 ετών.
• Ανδρών, 18 – 29 ετών
• Ανδρών, 30 – 39 ετών
•Γυναικών
• Masters 40 – 49 ετών
• Masters 50+

ΑΡΘΡΟ 6:

Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
3. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
4. Φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

ΑΡΘΡΟ 7:
Έπαθλα - Βραβεύσεις
1ος Νικητής κάθε Κατηγορίας Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος » Αργυρό Μετάλλιο – Δίπλωμα
3ος » Χάλκινο Μετάλλιο – Δίπλωμα
4ος, 5ος, 6ος » Δίπλωμα

ΑΡΘΡΟ 8:

Για την αποφυγή καθυστερήσεων οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι και τις 31/5/2013:

1. Με αποστολή email στην διεύθυνση info@podilatorama.gr , αναφέροντας: Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός, Έτος Γέννησης, Τόπο Κατοικίας, Τηλέφωνο, Κατηγορία, Ομάδα/ Χορηγό.
2. Τηλεφωνικά στο 2310 642830 (Στάθης).

ΑΡΘΡΟ 9:
Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 10 ευρώ. Η συμμετοχή στην παιδική διαδρομή είναι δωρεάν. Το ποσό καταβάλλεται στην γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση με την παραλαβή των αγωνιστικών νούμερων. 

3 σχόλια:

 1. Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω.. για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι απαραίτητο να έχει κανείς κούρσα ή και με απλό mountain μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτήν ακριβώς την απορία είχα κι εγώ... Αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει ας μας πει. Ευχαριστώ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυστυχώς με ΜΤΒ δεν έχεις καμιά ελπίδα ! Και το καλύτερο θα ήτανε να μην το δοκιμάσεις , εξαλου δεν εχει και κανένα νόημα .

  Πέρα από αυτό συνήθως σε ασφαλτινους αγώνες δέχονται ΜΟΝΟ κούρσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή