Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών

Σε τέσσερεις διοργανώσεις εντός και εκτός Αττικής μας προσκαλεί ο ΕΟΣ Αχαρνών για το 2010.  Πρόκειται για το πρώτο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που διοργανώνει ο σύλλογος και είναι αφιερωμένο στον Νώντα Nίκα.  Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας open, περιλαμβάνει cirquit & p2p σε τέσσερα διαφορετικά μέρη εντός και εκτός Αττικής. 
Αναλυτικά το 1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών Νώντας Nίκας περιλαμβάνει: 
  • 17/01/2010:  Πηγή Μπαχούνια (Πάρνηθα στα πρώην βασιλικά κτήματα), cirquit.  
  • 07/02/2010:  Αρτάκη Ευβοίας (σε συνεργασία με downhill.gr), cirquit. 
  • 23/05/2010:  "Καρούτες marathon" - Καρούτες Φωκίδος - Δήμος Λιδορικίου. 
  • 11/07/2010:  Τελικός Πάρνηθας, marathon.    
* Ειδικά για το Λιδορίκι η τοπική αρχή Καρουτών θα παραθέσει γεύμα αθλητών, θα υπάρχει έκπτωση σε ξενοδοχεία καθώς και χώρος για κατασκήνωση, αλλά και pasta party με ροκ συγκρότημα την προηγούμενη το βράδυ.
Το κόστος συμμετοχής κάθε αγώνα είναι 15€ και καταβάλλεται μαζί με την εγγραφή στην γραμματεία του αγώνα δύο ώρες πριν την εκκίνηση έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση (οι ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν μαζί με τις σχετικές προκυρύξεις).  Η διοργάνωση θα παρέχει εκτός από την υδροδοσία, σάντουιτς, χυμό, φρούτα, ενεργειακό gel GU και μετάλλιο-δίπλωμα.    
Περισσότερες πληροφορίες:  Βαγγέλης Μαυροπάνος, 6937.227.608  ή στα σχόλια λίγο πιο κάτω για να αποφευχθούν οι ίδιες ερωτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου