Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διασυλ. Αγώνας ΜΤΒ - Συκούριο ΛΑΡΙΣΑ

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας με την συνεργασία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέσσωνος διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Παμπαίδων – Παγκορασίδων - Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 6 Ιουνίου 2010, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Συκούριο Λάρισας (περιοχή ‘Μύλοι’)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτι με εκκίνηση και τερματισμό τη θέση ‘Μύλοι’ Συκουρίου.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00 Άνδρες (χρόνος 1,45’)
Έφηβοι – Γυναίκες (χρόνος 1,20’)
Παίδες (χρόνος 0,50’)
Παμπαίδες - Πανκορασίδες (χρόνος 0,35’)
Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα (χρόνος 0,25’)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών όλοι οι Σύλλογοι να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 μέχρι την 4η Ιουνίου 2010 ή 45 λεπτά πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου