Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ X-Poros 2010

Με την περσινή έκδοση να θέτει νέα όρια αντοχής στον καθένα από τους ηρωικούς συμμετέχοντες είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε την ημερομηνία της φετινής διοργάνωσης x-poros dnt edition...

Οι πολιτικές αναταράξεις θα μας επηρεάσουν και φέτος και αυτή τη φόρα για να μην σας φάει πάλι η μαύρη νύχτα η ημερομηνία γίνεται πιο νωρίς Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2010 για να αποφύγουμε κάπως τις δημοτικές εκλογές.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το νησί του Πόρου τα έχει δώσει σχεδόν όλα από πλευράς διαδρομών και ότι η καλή διοργάνωση μετακόμισε απέναντι στον Γαλατά (νέες διαδρομές ετοιμάζονται-χαμός στο Λεμονοδάσος... ) θα κρατήσουμε την περσινή χάραξη σχεδόν αυτούσια. Βασικά στελέχη (Anton) έχουν φύγει και δύσκολα να ανοιχτούν αλλά μονοπάτια που να μπορούν να ενταχτούν στην διαδρομή.

Συνοπτικά

Μικρό και μεγάλο x-poros

Κολύμβηση: 2Κ μάλλον εκκίνηση από βάρκα και πάλι, ίσως υπάρξουν περικοπές και γίνει εκκίνηση από στεριά για να μην υπάρξει αύξηση τιμής...

Τρέξιμο: 10 κακοτράχαλα χιλιόμετρα

Ορεινή ποδηλασία: 25 με 50Κ και πάλι.

Η εκκίνηση θα δοθεί πιο νωρίς για να προλάβουν να τερματίσουν πιο πολλοί και για λόγους ασφάλειας.

Περικοπές στα δώρα: σιγά μην παραγγέλλουμε πάλι τσάντες και μπλουζάκια! Πρόβλεψη για κάνα στυλό άντε και κανά μπρελόκ εκτός αν οι σπόνσορες κάνουν πάλι το θαύμα τους!

Όσοι δεν έλαβαν αναμνηστικά πέρσι ας στείλουν ένα γράμμα να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Ελπίζοντας να μας βάλετε και πάλι στην αθλητική σας ατζέντα ετοιμάζουμε το τερέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου